Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Amerongen

Over Villa Amerongen

Dit unieke Livingstone ontwerp is een combinatie van verschillende bouwstijlen. Het eindresultaat is een eigentijdse woning met verschillende karakteristieke kenmerken zoals de houten luiken en het bloemkozijn op de eerste verdieping. Opvallend is het contrasterend kleurgebruik met de witte gevels en de rode stenen van de aanbouw en de berging. De ruime aanbouw bestaat daarnaast voornamelijk uit glas waardoor de keuken wordt voorzien van veel natuurlijk lichtinval.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 157 m2 Kamers: 5 Inhoud: 741 m3 Goothoogte: 4.2 m Nokhoogte: 8.3 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.