Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Bavel

Over Villa Bavel

Deze schuurwoning heeft een warme uitstraling dankzij de combinatie van de donkere stenen, kozijnen en dakoverstekken. De berging is aan de voorzijde gemetseld in dezelfde donkere kleur steen, waardoor het een geheel wordt. De voorzijde van de woning waarborgt de privacy van de opdrachtgever. Aan de rechterzijde loopt de voorgevel ook nog een stukje door in de tuin zodat u heerlijk beschut op het terras van uw tuin kunt genieten!

De achterzijde van deze woning bestaat uit royale raampartijen waardoor u verzekerd bent van veel natuurlijke lichtinval! Hier is de berging afgewerkt met gepotdekselde delen, perfect passend bij de uitstraling van de schuurwoning.

Deze schuurwoning kent vele indelingsmogelijkheden. Via de entree heeft u toegang tot de hal, de woonkamer, keuken en eetkamer met schitterende vide. Ook zijn op de begane grond 2 werkkamers, een televisiekamer en een bijkeuken gerealiseerd. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, waarvan een met ruime inloopkast en eigen badkamer, een tweede badkamer en een technische ruimte. Via een vlizotrap is de tweede verdieping te bereiken.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 238 m2 Kamers: 9 Inhoud: 966 m3 Goothoogte: 2,9 m Nokhoogte: 8,8 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben al 20 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!