Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Beverwijk

Over Villa Beverwijk

Villa Beverwijk kent verschillende landelijke invloeden zoals de schitterende rieten kap en de prachtige houten detailleringen. Moderne stijlinvloeden zijn terug te vinden in de witgekeimde gevels in combinatie met de strakke, grijze gevelstenen, de donkere belijning en de hoge plint. De combinatie van deze exclusieve elementen vormen samen een schitterend geheel.

Het vooraanzicht en het achteraanzicht van deze woning zijn qua vorm anders ontworpen. Door de belijning in de gevels en het dak oogt de voorzijde meer robuust en de achterzijde meer speels. Dankzij het gebruik van dezelfde materialen vormen ze samen toch een geheel en heeft deze villa een luxe karakter.

Spreekt dit ontwerp u aan en wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een ontwerp voor uw droomhuis? Maak een afspraak met een van onze architecten of ontwerpers en kom langs op ons inspiratieplein!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben al 20 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!