Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Blaricum

Over Villa Blaricum

Ook villa Blaricum is een exclusieve Livingstone villa die geheel naar wens van onze opdrachtgevers is ontworpen. De royale woning kent verschillende landelijke invloeden zoals de schitterende rieten kap, de gepotdekselde delen op de gevels van de eerste verdieping. Moderne stijlinvloeden zijn terug te vinden in de witgekeimde gevels en de strakke, donkere belijning. De combinatie van witte gevels, de zwart gepotdekselde delen en de rieten kap zorgen voor een prachtig geheel.

Blikvanger aan de achterzijde van de villa is de royale veranda. Deze ruimte wordt ook op de eerste verdieping optimaal benut door hier een balkon te realiseren.

Spreekt dit ontwerp u aan en wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een ontwerp voor uw droomhuis? Maak een afspraak met een van onze architecten of ontwerpers en kom langs op ons inspiratieplein!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 319 m2 Kamers: 8 Inhoud: 1.780 m3 Goothoogte: 5,7 m Nokhoogte: 9,7 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben al 20 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!