Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Breda

Over Villa Breda

Deze stijlvolle villa kent vele fraaie details waaronder de statige entree, verspringende gevels en daken, royale overstekken en een robuuste schoorsteen. De grote raampartijen zorgen voor een open en lichte sfeer!

De imposante entree oogt ruim en open dankzij de prachtige vide bij de voordeur. Via de dubbele deuren heeft u toegang tot de royale living met ruimte voor een zit- en een woonkamer. Ook de grote leefkeuken, met aansluitende bijkeuken, biedt veel woonplezier. Op de begane grond zijn ook een slaapkamer, met extra toilet, inloopkast en badkamer, en een separate werkkamer gerealiseerd. Dankzij de veranda aan de achterzijde van de woning kunt optimaal genieten van de tuin. Op de eerste verdieping zijn nog 3 slaapkamers, een badkamer en een wasruimte gecreëerd. De zolder is via een vaste trap te bereiken.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 466 m2 Kamers: 7 Inhoud: 1.695 m3 Goothoogte: 6,3 m Nokhoogte: 9,8 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.