Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact
0
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

Villa De Kwakel

Over Villa De Kwakel

Deze moderne villa springt in het oog dankzij het contrasterend kleurgebruik in de gevels. De strakke belijning en royale raampartijen zorgen voor een stijlvol en licht geheel.  De veranda, tussen de woning en de berging, en het zwembad in de tuin zorgen voor een luxe uitstraling.

Via de ruime entree heeft u op de begane grond toegang tot de eetkamer, woonkamer en keuken. Dankzij de vide heeft deze benedenverdieping een open en ruimtelijk karakter. Ook is hier een kantoorruimte gerealiseerd. Via de volledig overkapte veranda heeft u toegang tot twee bergingen in de tuin.

De vaste trap naar de eerste verdieping bevindt zich achter de keuken. Op de eerste verdieping is een royale slaapkamer met eigen balkon en inloopkast gecreëerd. Daarnaast kunt u hier een tweede slaapkamer, badkamer en wasruimte met technische ruimte vinden. Via een vlizotrap is de berging op de tweede verdieping bereikbaar.

Weet u al hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien? Of wilt u graag eens met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken?Bel dan 076 – 5735735 of plan direct een afspraak in!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 226 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.144 m3 Goothoogte: 6,4 m Nokhoogte: 9,1 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.