Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Duijnzicht

Over Villa Duijnzicht

“Het is eigenlijk maar een moeilijk perceel, was onze eerste reactie. Het loopt helemaal schuin af, met wel drie meter verval in de tuin. In eerste instantie denk je dan: beneden een kelder en boven een huis.”

“Samen aan tafel met de architect bespraken we onze ideeën en al snel ontstond er een fantastisch bouwplan. De afwijkende vorm van de kavel bleek de basis te zijn voor een verrassend en aangenaam huis. Uiteindelijk kwam er geen ‘gewone’ kelder onder het huis, maar een hoofdslaapkamer met vrij uitzicht op de tuin.”

“Op de eerste verdieping is de woonkamer met een prachtig vergezicht in de duinen. Het brede houten balkon is als het ware een verlenging van de huiskamer. De drie ruime slaapkamers op de bovenverdieping worden geaccentueerd door de prachtige vide bij de entree. Het huis past helemaal bij de duinomgeving en de indeling past helemaal bij ons.”

Weet u al hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien? Of wilt u graag eens met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken?Bel dan 076 – 5735735 of plan direct een afspraak in!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 396 m2 Kamers: 6 Inhoud: 1.262 m3 Goothoogte: 2,9 m Nokhoogte: 7,7 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.