Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Gilze

Over Villa Gilze

Villa Gilze is een exclusief woningontwerp met een stoere uitstraling. Deze op maat ontworpen schuurwoning kent verschillende prachtige details en valt op door het speels uitgewerkte lijnenspel en het contrasterend kleurgebruik in gevelstenen. De houten gevelbekleding en de houten elementen bij de entree en de veranda geven de woning een landelijke, natuurlijke uitstraling. Aan de achterzijde is woning uitgebouwd waardoor deze woning levensloopbestendig is in te richten.

Net zoals al onze andere woningen, is ook deze villa op maat ontworpen voor onze opdrachtgever. Heeft u ook bouwplannen? Onze architecten maken voor u graag een woningontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Wilt u graag eens vrijblijvend met een van onze architecten aan tafel? Maak dan een afspraak via 076 – 5735 735. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw woondroom!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.