Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Haastrecht

Over Villa Haastrecht

Villa Haastrecht is een moderne variant van een schuurwoning. Opvallend is de robuuste entree van twee verdiepingen hoog. Deze tijdloze villa valt op door de eenvoud in belijning en het warme kleurgebruik in de gevels. De verspringing in de achtergevel geeft het ontwerp een speels karakter.

Heeft u ook bouwplannen en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan een afspraak met een van onze architecten en laat u informeren over de vele mogelijkheden voor het ontwerp en de bouw van uw droomhuis! Of het nu gaat om een ontwerp voor een schuurwoning of een meer moderne of klassieke woning. Onze architecten weten al uw woonwensen perfect te vertalen naar een woningontwerp op maat!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 143 m2 Kamers: 4 Inhoud: 609 m3 Goothoogte: 3,8 m Nokhoogte: 7,7 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.