Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Hoevelaken

Over Villa Hoevelaken

Villa Hoevelaken is een exclusief woningontwerp met zowel landelijke als moderne stijlinvloeden. De gevels zijn opgebouwd uit een combinatie van wit stucwerk en donkere gevelstenen. Dankzijhet stucwerk oogt de woning strak, maar tegelijkertijd speels dankzij het lijnenspel van de raampartijen, het metselwerk en de kapvorm. Aan de achterzijde is woning royaal uitgebouwd waardoor de mogelijkheid bestaat om de woning levensloopbestendig in te delen met een slaap- en badkamer op de begane grond.

Heeft u al een bouwkavel in bezit? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Onze architecten helpen u graag verder met de vertaling van uw woonwensen naar een woningontwerp op maat. Plan uw afspraak via 076 – 5735 735. Zoekt u liever eerst nog even verder naar meer woninginspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Inhoud: 1485 m3 Goothoogte: 3 m Nokhoogte: 8,5 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.