Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Honselersdijk

Over Villa Honselersdijk

Dit exclusieve villa ontwerp kenmerkt zicht door het stoere uiterlijk. De verschillende materialen en kleuren vormen samen een schitterende geheel. De imposante entree is de blikvanger aan de voorzijde van de woning. De houten details in de gevels zijn een speelse toevoeging. De achterzijde van de woning is voorzien van royale raampartijen waardoor veel lichtinval is gegarandeerd. Dit geeft de woning een open en lichte sfeer.

Net zoals al onze andere woningen, is ook deze villa op maat ontworpen door een van onze architecten. Heeft u bouwplannen? Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u eerst nog meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.