Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Hummelo

Over Villa Hummelo

Villa Hummelo is exclusief ontworpen royale villa met een modern landelijke uitstraling. De combinatie van de lange grijze gevelstenen, de donkere accenten en de rieten kap zorgen ervoor dat deze woning een geheel eigen karakter heeft met een luxe uitstraling. Deze royale Livingstone villa staat dan garant voor veel wooncomfort.

Alle Livingstone woningen worden door onze architecten op maat ontworpen voor onze opdrachtgevers.  Ook voor u maken wij graag een uniek woningontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak via 076 – 5735 735. Zoekt u eerst nog meer woninginspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Inhoud: 1516 m3 Goothoogte: 4 m Nokhoogte: 9,1 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.