Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa IJsselstein

Over Villa IJsselstein

Dit ontwerp is strak van design. De doorgemetselde topgevels, vlakke pannen en witgekeimde gevels geven het ontwerp een eigentijds karakter. De woning is zowel op de begane grond als de verdieping voorzien van grote glaspartijen waardoor er volop kan worden genoten van het uitzicht. Op de eerste verdieping zijn tevens meerdere stijlvolle dakkapellen toegevoegd voor nog meer licht en ruimte.

Via de imposante entree met vide heeft onze opdrachtgever toegang tot de royale woonkamer en leefkeuken. Beide vertrekken bieden via openslaande deuren toegang tot de tuin. De keuken biedt ook toegang tot de berging. De eerste verdieping is optimaal ingedeeld met 3 grote slaapkamers, waarvan één met inloopkast, en een ruime badkamer voorzien van bad, twee douches, dubbele wastafel en een toilet. Twee extra slaapkamers en een extra badkamer zijn voorzien op de zolderverdieping.

Kortom, een schitterend ontwerp waarin optimaal gebruik wordt gemaakt van alle ruimte!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 232 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.073 m3 Goothoogte: 4,7 m Nokhoogte: 10,2 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik werk met veel enthousiasme als ontwerper bij Livingstone. Als kind ben ik opgegroeid in de bouw-wereld, en vanaf toen was het me al duidelijk dat ik wilde gaan ontwerpen. Door het goed luisteren naar klanten, weet ik woonwensen te vertalen naar een mooi, helder en passend ontwerp. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen uit te dagen met een nieuwe manier naar de omgeving te kijken.