Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Korenweide

Over Villa Korenweide

Deze royale villa heeft luxe uitstraling dankzij de combinatie van wit gekeimde gevels met donkere accenten en de  prachtige rieten kap. De stijlvolle voorzijde van woning is symmetrisch opgebouwd met verschillende mooie details waaronder de verspringende gevel, luiken, gepotdekselde delen, forse dakoverstekken en de fraaie dakkapellen. Aan de voorzijde is ook de berging toegankelijk. Deze berging oogt qua stijl hetzelfde als de entree van deze villa.

De achterzijde van de woning is voorzien van grote raampartijen tot aan de grond. Achter de berging is deze villa royaal uitgebouwd. Ook bevindt zich hier nog een volledig geïntegreerde veranda.

De levensloopbestendige woning is op de begane grond royaal en open van opzet. Dankzij de prachtige vide en de vele ramen heeft is hier veel natuurlijk lichtinval en heerst er een open sfeer. Ook de slaapkamer heeft dankzij de vide een groots en open karakter. Op de eerste verdieping zijn nog eens drie slaapkamers en een badkamer gecreëerd.

Is dit de woning van uw dromen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 222 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.187 m3 Goothoogte: 2,9 m Nokhoogte: 7,9 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben al 20 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!