Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Maastricht

Over Villa Maastricht

Opvallend aan dit ontwerp is de combinatie van de witgekeimde gevels en de prachtige houten details en afwerking. De voorzijde van de woning waarborgt de privacy van de opdrachtgever. De achterzijde van de woning oogt modern en exclusief dankzij de grote raampartijen en donkere belijning. Ook hier krijgt de woning dankzij de houten elementen een stijlvolle uitstraling.  De inpandige veranda is volledig in stijl ontworpen en hier kunt u volop genieten van het uitzicht op de tuin.

U betreedt deze woning via de entree aan de zijkant van de woning. Hier heeft u direct toegang tot de woonkamer. Dankzij de vide in deze ruimte heeft deze ruimte een een open en imposant karakter. De royale leefkeuken is het centrale middelpunt van deze exclusieve villa. Via deze keuken heeft u direct toegang tot de sfeervolle veranda.  In de hal kunt u via het separate trappenhuis naar de eerste verdieping. Hier zijn twee slaapkamers gecreëerd, waarvan een met eigen badkamer. Ook is er een werkkamer en separaat toilet op deze verdieping te vinden.

Is dit de woning van uw dromen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 155 m2 Kamers: 4 Inhoud: 775 m3 Goothoogte: 3,4 m Nokhoogte: 8,1 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben al 20 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!