Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Mijnsheerenland

Over Villa Mijnsheerenland

Deze imposante, levensloopbestendige villa heeft dankzij de kubistische vorm een robuust uiterlijk. In het ontwerp van deze royale villa is gekozen voor een rijke houten detaillering. De houten accenten op de begane grond en de houten gevelbekleding op de eerste verdieping in combinatie met de forse dakoverstekken en de prachtige steenkleur maken het een stijlvol ontwerp. Aan de voorzijde is de privacy van onze opdrachtgever gewaarborgd. De achterzijde van deze villa is daarentegen speels en open ontworpen. Ook hier zien we dezelfde prachtige houten elementen in het ontwerp terug. De riante veranda biedt een heerlijk plekje om optimaal te kunnen genieten van de tuin.

Dit unieke woningontwerp is op maat ontworpen voor onze opdrachtgever. Ook voor u maken onze architecten graag een persoonlijk woningontwerp wat geheel voldoet aan uw specifieke woonwensen. Zoekt u eerst meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 198 m2 Kamers: 8 Inhoud: 1.573 m3 Goothoogte: 5,9 m Nokhoogte: 8,6 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben al 20 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!