Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Naarden

Over Villa Naarden

Deze exclusieve, landelijke villa oogt imposant, maar ook sfeervol dankzij de fraaie rieten kap en de royale dakoverstekken.  De combinatie van de wit gekeimde gevels, de donkere luiken en de houten gevelbekleding maken het ontwerp echt helemaal af. De prachtige veranda past qua stijl volledig in het plaatje en zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van de tuin!

De begane grond is praktisch ingedeeld met een ruime entrée, een separate televisiekamer, een royale leefkeuken met bijkeuken en een woonkamer. De veranda biedt hier nog extra woon- en leefruimte. De trap is in het midden van de woning gerealiseerd. Dankzij de vide heeft deze ruimte een open en sfeervol karakter. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers gerealiseerd. De eerste slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer en inloopkast. Deze slaapkamer oogt extra royaal dankzij de vide. Ook de tweede slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer. Op deze verdieping is ook nog een wasruimte gecreëerd. De technische ruimte en berging op de tweede verdieping zijn bereikbaar via een vaste trap.

Wilt u graag meer weten over dit ontwerp? Of wilt u graag de mogelijkheden voor een ontwerp op maat bespreken? Maak een afspraak met een van onze architecten of ontwerpers en laat uw droomwoning ontwerpen!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 248 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.310 m3 Goothoogte: 5,5 m Nokhoogte: 11,0 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.