Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Nieuwendijk

Over Villa Nieuwendijk

Villa Nieuwendijk is een riante villa met een luxe uitstraling. Het ontwerp is een mix van een landelijke en moderne bouwstijl en sluit daarmee precies aan op de specifieke woonwensen van onze opdrachtgever. De stijlvolle woning kent een prachtige combinatie van gekeimde gevels met donkere accenten en de schitterende rieten kap.

De begane grond is van alle gemakken voorzien dankzij de royale uitbouw aan de achterzijde van de woning. Hierdoor is naast een ruime woonkamer en leefkeuken met bijkeuken ook een royale slaapkamer, badkamer en inloopkast gecreëerd.

Is dit de woning van uw dromen? Of bent u benieuwd  hoe wij uw woonwensen kunnen vertalen naar een uniek woningontwerp? Neem contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 255 m2 Kamers: 4 Inhoud: 1.290 m3 Goothoogte: 3.0 m Nokhoogte: 8.6 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.