Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Nieuwkoop

Over Villa Nieuwkoop

Villa Nieuwkoop is een exclusief woningontwerp met twee gezichten. Aan de voorzijde oogt de woning statig en springt het constraterend kleur- en materiaalgebruik direct in het oog.

De achterzijde is deze unieke kleurencombinatie doorgetrokken maar zijn de gevels compleet anders ontworpen. Dankzij de royale raampartijen aan de achterzijde hebben onze opdrachtgevers veel lichtinval in de woning wat direct een lichte en open sfeer creëert. De veranda is geheel in stijl van de woning ontworpen. Hier kunnen onze opdrachtgevers heerlijk genieten van de tuin!

Heeft u bouwplannen en wilt u eens met een van onze architecten aan tafel om uw woonwensen te bespreken? Bel ons voor een eerste, vrijblijvende afspraak op 076 – 5735 735. Wij hopen u binnenkort te ontmoeten!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 225 m2 Kamers: 6 Inhoud: 880 m3 Goothoogte: 5,9 m Nokhoogte: 9,0 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.