Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Oirschot

Over Villa Oirschot

Villa Oirschot is een exclusieve villa met zowel landelijke als moderne invloeden. De voorzijde van de woning biedt de bewoners veel privacy. De achterzijde van de villa is royaal uitgebouwd en is voorzien van veel glas waardoor er in de woning een lichte sfeer ontstaat.

De begane grond is royaal ontworpen met naast een riante keuken en woonkamer ook nog een separate speelkamer en een werkkamer. Ook is op deze verdieping een slaapkamer met inloopkast en badkamer gerealiseerd. Op de eerste verdieping zijn nog drie slaapkamers en twee badkamers gecreëerd. De vijfde slaapkamer en een berging is te vinden op de zolder.

Kortom, villa Oirschot is een exclusieve villa met vele mogelijkheden, geheel ontworpen op basis van de wensen van onze opdrachtgever.

Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor het ontwerp en de bouw van uw nieuwe woning? Neem contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 378 m2 Kamers: 8 Inhoud: 1.624 m3 Goothoogte: 3,9 m Nokhoogte: 9,8 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben al 20 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!