Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Raamsdonksveer

Over Villa Raamsdonksveer

Villa Raamsdonksveer is een exclusief, kubistisch ontwerp met veel aandacht voor details waaronder het materiaal- en kleurgebruik. Ook deze woning is ontworpen naar de persoonlijke woonwensen van onze opdrachtgever. De belijning is strak een speels tegelijk. In combinatie met het gebruik van verschillende materialen en kleuren is het een prachtig geheel geworden.

Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan een afspraak met een van onze architecten of ontwerpers en laat u informeren over de vele mogelijkheden voor het ontwerp en de bouw van uw droomhuis! Wilt u eerst meer

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 177 m2 Kamers: 4 Inhoud: 742 m3 Goothoogte: - m Nokhoogte: 6,0 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.