Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Reeuwijk

Over Villa Reeuwijk

Deze prachtige landelijk villa is op basis van specifieke woonwensen ontworpen. De voorzijde van woning biedt de bewoners veel privacy , de achterzijde van de woning heeft een open sfeer. De stijlvolle rieten kap, de royale raampartijen en de inpandige veranda creëren een luxe sfeer.

Dit ontwerp leent zich bij uitstek voor het creëren van een mantelzorgwoning. Op de eerste verdieping is voldoende ruimte om ook een woonkamer, keuken en slaapkamer(s) te realiseren, waardoor meerdere generaties samen onder een dak kunnen wonen, met behoud van privacy

Wilt u meer weten? Kom dan eens langs op ons inspiratieplein in Breda! Wij horen graag meer over uw bouwplannen en maken ook graag voor u een woningontwerp dat geheel past bij uw persoonlijke woonwensen!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 206 m2 Kamers: 6 Inhoud: 921 m3 Goothoogte: 2,5 m Nokhoogte: 7,7 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.