Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Riel

Over Villa Riel

Deze unieke, levensloopbestendige woning is ontworpen in een landelijk stijl met zwarte gepotdekselde delen. Opvallend is de combinatie van de dakpannen met het riet als dakbekleding. Ook de robuuste schoorsteen, gemetseld in een donkere kleur, is een echte blikvanger. De strak vormgegeven erker aan de zijkant van deze schuurwoning zorgt voor veel natuurlijk lichtinval.

Deze schuurwoning is te betreden via de entree aan de zijkant van de woning. Dankzij de vide is deze entree ruim en vooral licht op van opzet. De woonkamer en keuken, met kookeiland, staan in directe verbinding met elkaar. Dankzij de grote raampartijen heerst ook hier een open en lichte sfeer. Op de begane grond is ook een slaapkamer met badkamer gerealiseerd. Op de eerste verdieping is ruimte voor nog twee slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 174 m2 Kamers: 5 Inhoud: 728 m3 Goothoogte: 2,8 m Nokhoogte: 8,5 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik werk met veel enthousiasme als ontwerper bij Livingstone. Als kind ben ik opgegroeid in de bouw-wereld, en vanaf toen was het me al duidelijk dat ik wilde gaan ontwerpen. Door het goed luisteren naar klanten, weet ik woonwensen te vertalen naar een mooi, helder en passend ontwerp. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen uit te dagen met een nieuwe manier naar de omgeving te kijken.