Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Schimmert

Over Villa Schimmert

Ook villa Schimmert is een prachtige villa die is gecreëerd op basis van de wensen van onze opdrachtgever. Gedurende het ontwerpproces heeft deze kubistische villa steeds meer vorm gekregen persoonlijke villa steeds meer vorm. De gemetselde gevels is een combinatie van een chique lichte steen met schitterende donkere accenten en houten elementen. De verspringing in de gevels geeft dit strakke ontwerp een speels karakter.

Heeft u ook bouwplannen en wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor het ontwerp voor uw droomhuis? Plan eens vrijblijvend een afspraak op ons inspiratieplein. Hier vindt u o.a. vier voorbeeldwoningen op ware grootte. U bent van harte welkom, Welkom thuis!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 220 m2 Kamers: 7 Inhoud: 1.014 m3 Goothoogte: n.v.t. m Nokhoogte: 6,4 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.