Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Ter Aar

Over Villa Ter Aar

Villa Ter Aar een fris ontwerp met een luxe uitstraling. Het vooraanzicht oogt stijlvol en imposant dankzij de fraaie rieten T-kap, de forse dakoverstekken en de verspringing in de gevel. De combinatie van de wit gekeimde gevels en donkere accenten maken het tot een chique geheel. De berging is volledig in (landelijk) stijl voorzien van gepotdekselde delen. Aan de achterzijde van deze berging is een prachtige veranda gecreëerd  waaronder u heerlijk kunt genieten van uw tuin!

Via de entree aan de voorzijde van deze woning heeft u toegang tot de woonkamer. De royale leefkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Via de bijkeuken is de kantoorruimte bereikbaar.  Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gerealiseerd, waarvan één met inloopkast en eigen badkamer. Ook is op deze verdieping een 2e badkamer gecreëerd. De zolder te bereiken via een vast trap. Hier bevindt zich de technische ruimte.

Wilt u meer informatie? Maak een afspraak met een van onze architecten of ontwerpers en laat ook uw droomwoning ontwerpen!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 186 m2 Kamers: 5 Inhoud: 748 m3 Goothoogte: 3,2 m Nokhoogte: 9,6 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.