Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Tolkamer

Over Villa Tolkamer

Deze moderne villa is uitgevoerd met GeoStylistix, een duurzame lange gevelsteen met een eigen uitstraling door een toplaag van natuurlijke, kleurechte materialen.

De voorzijde van de woning oogt stoer en robuust. De achterzijde van deze villa is open en speels dankzij de verspringende gevels en de royale raampartijen. Dankzij de ruime veranda en de twee balkons kunt u optimaal genieten van uw tuin.

Ook de indeling van de woning is ruim van opzet. U betreedt de woning via de imposante entree met vide. Hier is niet alleen een trap naar de eerste verdieping gerealiseerd maar ook een lift. Via de entree heeft u toegang tot de woon- en eetkamer. De aansluitende keuken geeft toegang tot de bijkeuken en de inpandige berging.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan 1 met eigen balkon, een badkamer en een wasruimte gecreëerd. Via een vaste trap is de tweede verdieping met een slaapkamer, balkon en badkamer bereikbaar.

Wilt u meer informatie? Maak een afspraak met een van onze architecten of ontwerpers en laat ook uw droomwoning ontwerpen!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 220 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.013 m3 Goothoogte: - m Nokhoogte: 9,2 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben al 20 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!