Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Urmond

Over Villa Urmond

Villa Urmond is een schuurwoning met een knusse, ingetogen uitstraling. Naar wens van onze opdrachtgever biedt de voorzijde van de woning veel privacy. Aan de achterzijde heeft de woning een meer open en moderne look met royale raampartijen, een robuuste, in het oog springende schoorsteen en de donkere, strakke belijning. De veranda is geheel in stijl van de woning ontworpen en biedt onze opdrachtgevers een prachtig overdekt terras waar zij optimaal hun tuin kunnen genieten!

Is uw droomhuis ook een schuurwoning? Of gaat uw voorkeur uit naar een andere bouwstijl? Bij Livingstone is alles mogelijk! Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Kamers: 4 Inhoud: 717 m3 Goothoogte: 3,0 m Nokhoogte: 7,4 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik werk met veel enthousiasme als ontwerper bij Livingstone. Als kind ben ik opgegroeid in de bouw-wereld, en vanaf toen was het me al duidelijk dat ik wilde gaan ontwerpen. Door het goed luisteren naar klanten, weet ik woonwensen te vertalen naar een mooi, helder en passend ontwerp. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen uit te dagen met een nieuwe manier naar de omgeving te kijken.