Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Brakel

Over Villa Brakel

Villa Brakel is een imposant woningontwerp, gebaseerd op de woonwens van onze opdrachtgever. Het resultaat is een royale villa met een stijlvolle, exclusieve uitstraling. De verspringende gevels en de aanbouw aan de zijkant geven de woning een speels karakter. Deze unieke Livingstone villa biedt volop leefruimte en de indeling is aan te passen aan elke gezinssituatie van de opdrachtgever. Kortom, een unieke villa die garant staat voor veel wooncomfort!

Heeft u bouwplannen en weet u al hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien? Of bent u nog op zoek naar woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag eens met een van onze architecten aan tafel om de mogelijkheden te bespreken? Bel dan 076 – 5735735 of plan direct een afspraak in!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 227 m2 Kamers: 6 Inhoud: 963 m3 Goothoogte: 6,0 m Nokhoogte: 10,1 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik werk met veel enthousiasme als ontwerper bij Livingstone. Als kind ben ik opgegroeid in de bouw-wereld, en vanaf toen was het me al duidelijk dat ik wilde gaan ontwerpen. Door het goed luisteren naar klanten, weet ik woonwensen te vertalen naar een mooi, helder en passend ontwerp. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen uit te dagen met een nieuwe manier naar de omgeving te kijken.