Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Doetinchem

Over Villa Doetinchem

Villa Doetinchem is naar wens van de opdrachtgever ontworpen als meergeneratiewoning; een combinatie van twee zelfstandige woonruimtes onder één dak. Hierbij hebben de bewoners gezamenlijke voordelen maar toch de privacy van hun eigen woning!

Dit unieke ontwerp heeft een industriële look dankzij de stoere, robuuste belijning en details in zowel de gevels als de kozijnen. Deze meergeneratiewoning, ook wel kangoeroewoning of mantelzorgwoning genoemd, is voorzien van een woning op de begane grond en een woning op de eerste verdieping. Deze verdieping is ook bia een aparte trap aan de buitenzijde toegankelijk.

Wilt u ook een meergeneratiewoning bouwen? Onze architecten helpen u graag verder. Bel dan 076 – 5735735 of plan een afspraak in met een van onze architecten. Wilt u eerst nog meer woninginspiratie ontvangen? Vraag dan ons inspiratieboek aan.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 277 m2 Kamers: 6 Inhoud: 1.111 m3 Goothoogte: 6,1 m Nokhoogte: 11,0 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.