Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Hengelo

Over Villa Hengelo

Villa Hengelo is een modern woningontwerp met veel aandacht voor detail. De combinatie van de gemetselde gevels van de begane grond en de gestucte gevels de van de eerste en tweede verdieping geeft deze woning een geheel eigen karakter. De houten elementen zorgen voor warmte en sfeer in het ontwerp. De achtergevel is geheel van glas en heeft daardoor een open karakter.

Villa Hengelo is ontworpen als kangoeroewoning, ook wel meergeneratiewoning genoemd. Hierbij hebben de bewoners de gemakken van met meerdere gezinnen wonen onder een dak met behoud van de privacy in hun eigen woning!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een meergeneratiewoning? Onze architecten helpen u graag verder. Bel dan 076 – 5735735 of plan een afspraak in met een van onze architecten. Wilt u eerst meer woninginspiratie ontvangen? Vraag dan ons inspiratieboek aan.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 234 m2 Kamers: 6 Inhoud: 1.110 m3 Goothoogte: 8,2 m Nokhoogte: 11,0 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.