Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Muiden

Over Villa Muiden

Deze exclusieve villa heeft heeft een robuuste uitstraling. De voorzijde is oogt direct opvallend dankzij de een speels ontworpen, royale entree en het de combinatie van materiaal- en kleurgebruik. De fraaie detaillering in het metselwerk geeft deze villa een exclusief karakter.

In tegenstelling tot de meer gesloten voorzijde, zijn de andere gevels ontworpen met royale raampartijen. Hierdoor heeft onze opdrachtgever in de gehele woning veel lichtinval en is de sfeer in de woning open en licht.

De specifieke woonwensen van onze opdrachtgevers zijn voor onze architecten de basis van het woningontwerp. Al onze woningen worden dan ook op maat ontworpen. Bent u ook op zoek naar een uniek wontwerp van uw droomhuis?  Maak dan een afspraak via 076 – 5735 735.

Zoekt u eerst meer woninginspiratie? Vraag dan ons inspiratieboek aan.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 159 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.222 m3 Goothoogte: 6,6 m Nokhoogte: 10,7 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.