Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Sint Jansteen

Over Villa Sint Jansteen

Villa Sint Jansteen is een exclusief woningontwerp met veel aandacht voor detail. De wit gekeimde gevels met gepotdekselde delen, in combinatie met de prachtige rieten kap geven deze villa een luxe, landelijke uitstraling. Elementen als de detaillering in het metselwerk, de verspringende gevels en daklijnen en de royale overstekken geven de woning een stijlvol karakter.

Bent u op zoek naar meer woninginspiratie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden! Plan een vrijblijvend afspraak in via 076-5735735.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 106 m2 Kamers: 7 Inhoud: 847 m3 Goothoogte: 5,5 m Nokhoogte: 9,7 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.