Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Vathorst

Over Villa Vathorst

Villa Vathorst is een uniek ontworpen woning met een strak lijnenspel. Architect Niels Coremans heeft deze woning op maat ontworpen voor onze opdrachtgevers. De imposante entree is een ware blikvanger binnen dit dit exclusieve ontwerp. Deze entree loopt door tot en met de tweede verdieping en is gemetseld in dezelfde gemêleerde steen als de gevels van de woning.

Wilt u meer weten over deze op maat ontworpen villa Vathorst? Of heeft u bouwplannen en bent u op zoek naar meer woninginspiratie? Kom dan eens langs op ons inspiratieplein. Hier vindt u 4 inspiratiewoningen op ware grootte. Plan direct een vrijblijvende afspraak in met een van onze architecten. Zij helpen u graag verder met een woningontwerp dat perfect aansluit op uw persoonlijke woonwensen!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 243 m2 Kamers: 6 Inhoud: 1053 m3 Goothoogte: 4,6 m Nokhoogte: 10,2 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik werk met veel enthousiasme als ontwerper bij Livingstone. Als kind ben ik opgegroeid in de bouw-wereld, en vanaf toen was het me al duidelijk dat ik wilde gaan ontwerpen. Door het goed luisteren naar klanten, weet ik woonwensen te vertalen naar een mooi, helder en passend ontwerp. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen uit te dagen met een nieuwe manier naar de omgeving te kijken.