Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Voorburg

Over Villa Voorburg

Villa Voorburg is een exclusief woningontwerp met een verrassend uiterlijk! Opvallend zijn de verspringende daken en gevels. Dankzij het het contrasterend kleurgebruik vallen deze gevels extra op. Deze speelse stijl is ook aan de achterzijde van de woning zichtbaar.

Dankzij de grote raampartijen heeft deze villa ook aan de binnenzijde een open en lichte sfeer. Onder de ruime veranda kunnen onze opdrachtgevers optimaal genieten van hun tuin.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 190 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.318 m3 Goothoogte: 2,7 m Nokhoogte: 9,9 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.