Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Wateringen

Over Villa Wateringen

De eyecatcher van deze karakteristieke villa is de imposante hoekgevel van drie verdiepingen hoog. De royale raampartijen verspreid over de gehele woning zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. In combinatie met de prachtige detailleringen in het metselwerk en de zinken dakkapellen geven de ramen deze woning een stoere, robuuste uitstraling.

De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning. Via de ruime entree heeft u toegang tot de woonkamer en ruime leefkeuken met aansluitende bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan een met eigen inloopkast gerealiseerd. Ook vindt u hier een badkamer, een separaat toilet en een extra berging. Via een vaste trap kunt u de tweede verdieping bereiken. Hier zijn nog 2 slaapkamers en een badkamer gecreëerd. Ook kunt u op deze verdieping heerlijk genieten van het uitzicht vanaf het dakterras.

Is dit uw droomhuis? Of kunnen onze architecten voor u een ontwerp op maat maken? Maak vandaag nog een afspraak, wij horen graag meer over uw bouwplannen!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 210 m2 Kamers: 6 Inhoud: 934 m3 Goothoogte: 7,2 m Nokhoogte: 10,0 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.