Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Weesp

Over Villa Weesp

Villa Weesp een exclusief ontwerp met een verrassend uiterlijk! Opvallend is het contrasterend kleurgebruik in combinatie met de houten detaillering. De royale dakoverstekken en de donkere strakke belijning geven deze woning een eigentijdse uitstraling! De vorm van het dak en de verspringende gevels maken het geheel speels en uniek. De vrijstaande berging staat en is geheel in stijl van de woning ontworpen.

De woning is praktisch ingedeeld en u betreedt deze woning via de stijlvolle, open entree met vide. Via deze entree heeft u toegang tot de woonkamer en de bijkeuken. Ook is op de begane grond een werkkamer gecreëerd met prachtig uitzicht op de tuin. Via de keuken heeft u toegang tot de veranda.  Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers gerealiseerd, waarvan een met inloopkast en badkamer.  Ook is er een tweede badkamer en separaat toilet op deze verdieping te vinden. Via de vlizotrap heeft u toegang tot de vliering.

Is dit uw droomhuis? Of kunnen onze architecten voor u een ontwerp op maat maken? Maak vandaag nog een afspraak, wij horen graag meer over uw bouwplannen!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 220 m2 Kamers: 5 Inhoud: 961 m3 Goothoogte: 3,4 m Nokhoogte: 9,0 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben al 20 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!