Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Woerden

Over Villa Woerden

Deze unieke witgekeimde villa kent een strakke belijning maar oogt toch speels dankzij de verspringende gevel en dakvorm aan de voorzijde. Ook het verschil in kleurgebruik bij de entree en berging ten opzichte van de overige gevels geeft deze villa een eigen karakter. Daarnaast springt de houten afwerking op de begane grond in het oog en maken deze elementen de villa extra stijlvol. Aan de achterzijde van woning kunt u op uw eigen steiger volop genieten van de omgeving.

Via de entree heeft u toegang tot de berging naast de woning en de ruime woonkamer. Via de keuken die over de volledig breedte van de woning is gerealiseerd heeft u dankzij de schuifpui toegang tot uw eigen steiger. Via de trap in de entree kunt u de eerste verdieping bereiken. Hier vindt u twee slaapkamers en een badkamer.  Een derde slaapkamer, tweede badkamer, inloopkast en technische ruimte zijn op de tweede verdieping gecreëerd.

Is dit uw droomhuis? Of kunnen onze architecten voor u een ontwerp op maat maken? Maak vandaag nog een afspraak, wij horen graag meer over uw bouwplannen!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 126 m2 Kamers: 5 Inhoud: 798 m3 Goothoogte: 6,6 m Nokhoogte: 10,1 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.