Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Zelhem

Over Villa Zelhem

Villa Zelhem is een imposant woningontwerp dat speciaal voor onze opdrachtgever is ontworpen! De elegante voorzijde oogt stijlvol en chique waarbij de architect de privacy van onze opdrachtgever perfect weet te waarborgen. De imposante entree met trap trekt direct de aandacht! Aan de rechterzijde van de woning is een separate ruimte ingericht en voorzien van een eigen entree, zodat deze kan worden gebruikt als gastenverblijf of kangaroewoning.

De achterzijde van deze luxe villa heeft daarentegen een open sfeer dankzij de vele royale raampartijen.  Op de inpandige veranda én het daarboven gelegen dakterras kan onze opdrachtgever optimaal genieten van de tuin!

Zoals al onze andere woningen, is ook villa Zelhem op maat ontworpen door een van onze architecten. Ook voor u maken wij graag een uniek woningontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan eens een vrijblijvende afspraak in via 076 – 5735 735.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 362 m2 Kamers: 8 Inhoud: 2.079 m3 Goothoogte: - m Nokhoogte: 6,4 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.