Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Zevenhoven

Over Villa Zevenhoven

Onze architect Richard Martens heeft de wensen van onze opdarchtgever perfect weten te vertalen naar het kubistische woningontwerp Villa Zevenhoven. Deze exclusieve levensloopbestendige woning oogt robuust en speels tegelijk dankzij de typische vorm en verspringende gevels. De gevels zijn ontworpen met een warme, donkere kleur steen met daarop fraaie, houten accenten.

Deze woning is royaal met naast een grote woonkamer en -keuken ook nog een separate televisiekamer. Dankzij de twee slaapkamers en badkamer op de begane grond is deze woning levensloopbestendig ontworpen en dus geschikt voor elke fase in het leven. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers en een badkamer gerealiseerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Livingstone voor uw nieuwe woning? Onze architecten horen graag meer over uw bouwplannen en maken graag een ontwerp op maat. Plan een afspraak of loop eens binnen op ons inspiratieplein!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 261 m2 Kamers: 6 Inhoud: 1.168 m3 Goothoogte: - m Nokhoogte: 6,4 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben al 20 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!