Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Zuid-Beijerland

Over Villa Zuid-Beijerland

Een prachtige villa ontworpen in Kempische stijl. Deze nostalgische stijl straalt warmte en de sfeer van vroeger uit, maar biedt tegelijkertijd het comfort en de kenmerken van nu. Deze tijdloze woning kent verschillende karakteristieke details, zoals de typische tuitgevels en de verspringende dakvormen en gevels. Dankzij deze verspringende gevels is de knusse uitstraling ook binnen in de woning terug te vinden.

Is dit uw droomhuis? Of kunnen onze architecten voor u een ontwerp op maat maken? Maak vandaag nog een afspraak, wij horen graag meer over uw bouwplannen!

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 322 m2 Kamers: 6 Inhoud: 1.411 m3 Goothoogte: 3,4 m Nokhoogte: 10,6 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.