Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Zwaanshoek

Over Villa Zwaanshoek

Villa Zwaanshoek is een exclusieve villa die geheel naar wens van onze opdrachtgever is ontworpen. Deze imposante woning is een prachtige mix van kleuren en materialen. De gevels kennen vele fraaie details in het metselwerk. De imposante entree geeft deze villa samen met de verspringende gevels en daken en de royale dakoverstekken een robuust uiterlijk. Ook de carport en de veranda zijn geheel in stijl qua kleur- en materiaalgebruik.

Deze schitterende woning biedt een zee aan woonruimte. De entree oogt heeft een open sfeer dankzij de prachtige vide. Op de begane grond is ook een slaapkamer met badkamer en inloopkast gecreëerd. Dankzij de veranda aan de achterzijde van de woning kunt optimaal genieten van de tuin.

Heeft u bouwplannen? Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw specifieke woonwensen. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 245 m2 Kamers: 5 Inhoud: 1.647 m3 Goothoogte: 5,6 m Nokhoogte: 8,4 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Als architect laat ik mij vooral inspireren door bouwstijl, de wensen van de opdrachtgever, en de locatie van de kavel. Tijdens het bouwproces samen met de opdrachtgever tot nieuwe inzichten komen: dat is voor mij het mooiste wat er is. Hierbij hanteer ik de kracht van de eenvoud; duidelijke uitgangspunten met een verrassende plattegrond, passend in de bouwstijl. Het mooiste resultaat is een woning waarin mijn opdrachtgevers met veel plezier wonen.