Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Villa Zwaenehof

Over Villa Zwaenehof

Deze landelijk villa valt op door de variaties in de architectuur. Bijvoorbeeld door de samengestelde kap met verspringende noken goothoogtes, de robuuste schoorstenen en een elegant afdakje boven de entree. Het zijn de kleine dingen die de villa een uitgesproken karakter geven. De living biedt een zee aan ruimte.

Op de eerste verdieping bieden vier ruime slaapkamers en een luxe badkamer alle denkbare comfort. Wanneer u er van houdt om het ontwerp naar uw smaak aan te passen, dan biedt deze villa u veel mogelijkheden.

Bijzonderheden getoonde villa
– Royale overdekte entree.
– Voordeur met melkmeisjes.
– Twee robuuste schoorstenen.
– Mooie combinatie tussen metselwerk en gepotdekselde delen.

Al onze woningen worden op maat ontworpen door onze architecten en ontwerpers. Ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Zoekt u meer inspiratie, vraag dan ons inspiratieboek aan. Wilt u graag met een van onze architecten aan tafel? Maak dan uw afspraak via 076 – 5735 735.

Specificaties
Voeg toe aan verlanglijst Toegevoegd aan verlanglijst

Specificaties

Oppervlakte: 195 m2 Kamers: 5 Inhoud: 786 m3 Goothoogte: 3,9 m Nokhoogte: 8,6 m

We maken graag een ontwerp op maat.

Over de architect

Ik ben ontwerper bij Livingstone en heb al talloze villa’s ontworpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ik vind het een mooie uitdaging om steeds weer een unieke woning te ontwerpen. Ik laat me hierbij inspireren door de woonwensen van de opdrachtgever, maar ook factoren als de gezinssituatie en omgeving van de kavel spelen een grote rol. Ontwerpen is mijn passie en ik ben dan ook trots dat ik al vele mooie woonwensen heb mogen realiseren. Zelf kon ik ook mijn droom waarmaken, door samen met Livingstone mijn eigen huis te bouwen.