Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Voor ieder droomhuis de perfecte thuiswerkplek

Met het ontwerp van uw droomvilla kunt u bij Livingstone alle kanten op. Ook als het gaat om de inrichting van uw woning, met alle onderdelen die daarbij horen. Het is misschien niet het eerste waaraan u denkt, maar met Livingstone kunt u ook de ideale thuiswerkplek creëren.

Wilt u een kantoor in uw droomhuis? Dan is het belangrijk dit door de architect in het woningontwerp mee te laten nemen. Livingstone ontzorgt en begeleidt u hierbij en helpt u met het realiseren van de perfecte thuiswerkplek.

Vaste partners

Dankzij onze jarenlange en goede samenwerking met onze partners kunnen we al uw keuzes tot op het kleinste detail op elkaar afstemmen. Door al deze aspecten al in een vroeg stadium mee te nemen in het ontwerp, creëren we een mooi op elkaar afgestemd geheel. Een huis dat echt uw thuis is!

Uw eigen kantoor aan huis…

Als u een eigen bedrijf heeft of als u geregeld vanuit huis werkt, is er niets gemakkelijker dan een kantoor aan huis. Vooral als u op het punt staat om een eigen huis te laten bouwen is dit hét moment om uw thuiswerkplek mee te laten nemen in het ontwerp. Onze architecten denken graag met u mee.

…van alle gemakken voorzien!

Denk aan de ligging van uw kantoor zodat u zich voldoende kunt afsluiten van de rest van het huishouden. Wilt u bijvoorbeeld een eigen keuken waar u koffie kunt zetten en uw lunch kunt maken? Denk ook na over sanitaire voorzieningen. Een eigen toilet kan handig zijn, of misschien wilt u zelfs wel een aparte douche. Niets is te gek!

Bent u van plan om klanten of partners in uw thuiskantoor te ontvangen? Dan is een aparte deur geen overbodige luxe zodat u zakelijk en privé gescheiden kunt houden. Neemt u geregeld deel aan videoconferenties? Ook dan is een representatieve werkomgeving wel zo prettig. Maar denk ook aan meer praktische zaken zoals een lichtplan of de plaats van de stopcontacten. Ook ramen, het uitzicht en de lichtinval zijn zaken waar goed over nagedacht moet worden. Bespreek uw plannen en wensen vrijblijvend met één van onze architecten.

Meer inspiratie opdoen?

Doe inspiratie op en ontdek de stijl die bij u past. Vraag ons gratis inspiratieboek aan of bezoek ons inspiratieplein in Breda.

❮ Naar nieuwsoverzicht