Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Voor iedere bouwstijl een passend interieur

Het spreekt voor zich dat we u begeleiden bij de bouw van uw huis. Maar we gaan graag nog een stapje verder! Voor een optimaal woongenot denken we ook met u mee over uw keuken en sanitair, lichtplan, haard, de aanleg van uw tuin en uw interieur.

Echt thuiskomen kan alleen als het interieur naadloos aansluit op uw stijl. Voor de meeste mensen is het inrichten van een huis geen dagelijkse bezigheid, daarom begeleiden we u van A tot Z! Een advies geheel op maat gemaakt, waarbij de persoonlijke smaak van u als opdrachtgever voorop wordt gesteld.

Vaste partner voor uw interieur

Dankzij onze jarenlange en goede samenwerking met onze partners kunnen we al uw keuzes tot op het kleinste detail afstemmen. Ambiance, onze partner voor uw interieur, biedt het totaalplaatje! Of het nu gaat om vloeren, meubels, verlichting, raambekleding of wandbekleding. Ambiance heeft alles in huis om het plaatje compleet te maken.

interieur

Zelfs de laatste puntjes op de ‘i’ kunnen worden verzorgd. Uw woning dan wordt helemaal afgestyled met accessoires, schilderijen en kussens die het plaatje compleet maken. Uiteraard wordt ook hierbij rekening gehouden met uw voorkeur en de stijl van de rest van het huis. Welkom thuis in een huis dat echt uw thuis is!

Meer inspiratie opdoen?

Op ons inspiratieplein in Breda vindt u vier volledig ingerichte inspiratievilla’s en talloze variaties in onder meer haarden, tegels, behang, raambekleding, binnendeuren, en nog veel meer. Onze architecten vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het ontwerp en het bouwen van uw droomhuis. U bent van harte welkom!

Vraag nu alvast ons inspiratieboek aan.

❮ Naar nieuwsoverzicht