Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Voor iedere bouwstijl een passende badkamer

Met het ontwerp van uw droomvilla kunt u bij Livingstone alle kanten op. Ook als het gaat om de badkamer en het overige sanitair. Naar welke stijl uw voorkeur ook uitgaat.

Of u nu gaat voor puur functioneel of trendy; een badkamer is een verlengstuk van de stijl van uw woning. We adviseren u daarom al tijdens het ontwerp van uw woning over de badkamer. We vertellen er meer over in dit artikel.

Vaste partner voor badkamerontwerp

Omdat onze partner voor keukens en badkamers precies weet hoe uw woning is ontworpen, kan er een perfect passend ontwerp worden gemaakt. Gebaseerd op uw eisen en wensen én voorzien van de laatste trends en de nieuwste snufjes.

Van ontwerp tot installatie en oplevering van de badkamer wordt u volledig begeleid door onze partner Grando S. Veenendaal. En het grootste voordeel voor u? De badkamer wordt tegelijkertijd met uw woning opgeleverd!

Zoveel bouwstijlen, zoveel badkamers

De stijl van de badkamer bepaalt de sfeer van de ruimte. Maak van uw badkamer een plek om écht even helemaal te ontspannen. Maar hoe weet u welke stijl het beste bij uw nieuwe woning past?

Gaat u voor een klassieke, landelijke of moderne badkamer? Of misschien een combinatie van verschillende stijlen? En voor welke douche, waskommen, kranen, bad en tegels kiest u? Zoveel vragen… zoveel mogelijkheden. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Onze architect en badkamer partner helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

huis bouwen

Soorten badkamers en bouwstijlen

Laat u een landelijke woning of jaren ‘30 villa bouwen? Kijk dan eens naar de passende badkamerstijlen. Een landelijke stijl badkamer kenmerkt zich door warme en natuurlijke materialen, maar ook door sanitair en kranen met een klassieke look. Met robuuste meubels zoals een losstaand bad geeft u een moderne draai aan deze stijl.

Kiest u voor een moderne villa? Dan past een moderne of design badkamer wellicht beter bij uw bouwstijl. Een badkamer met luxe materialen, strakke afwerking en een of meerdere eyecatchers. Zoals een bijzondere wastafel, design bad of opvallende radiator.

huis laten bouwen

Meer inspiratie opdoen?

Doe inspiratie op en ontdek de stijl die bij u past. Vraag ons gratis inspiratieboek aan of bezoek ons inspiratieplein in Breda.

❮ Naar nieuwsoverzicht