Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Waarom al onze villa’s altijd maatwerk zijn…

Het is haast onmogelijk, een bestaande woning vinden die volledig voldoet aan al uw woonwensen. Gelukkig is er een oplossing: een nieuw huis ontwerpen en vervolgens uw huis laten bouwen!

Wanneer u ervoor kiest om een woning te laten bouwen dan heeft u de keuze uit verschillende aanbieders en mogelijkheden. Gaat u voor een standaard cataloguswoning of toch voor een uniek ontwerp op maat?

Een villa van Livingstone is altijd maatwerk. Niets is ons te gek! In dit artikel vertellen we meer over onze werkwijze.

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw woning? Vraag dan ons inspiratieboek aan. Daarin vindt u verschillende soorten villa’s die dienen ter inspiratie voor uw bouwplannen.

Gesprekken met onze architect

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek op ons inspiratieplein inventariseert een van onze architecten uw wensen en eisen met betrekking tot uw droomhuis. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp.

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en besteden ruim aandacht aan uw ontwerp. Hiermee willen we u zo goed mogelijk helpen bij de realisatie van de villa van uw dromen.

architect

Ontwerp op maat

In de hierop volgende persoonlijke gesprekken komen al ‘schetsend’ al uw ideeën tot leven. Daarbij houden we natuurlijk rekening met uw persoonlijke smaak en wensen, maar ook met factoren als de kavelgrootte, bouwvoorschriften, stand van de zon en (toekomstige) bewonerssamenstelling.

Om uw unieke ontwerp helemaal af te maken denken we ook graag met u mee over het interieurplan en tuinontwerp. Omdat we samenwerken met diverse partners kunnen we u volledig ontzorgen. Van badkamer en keuken tot open haard en verlichting.

Van woningontwerp naar realisatie

Wanneer u akkoord bent met het ontwerp leggen we het voor aan de Welstandscommissie van de gemeente waarin uw kavel zich bevindt.

Na goedkeuring welstand vragen we de omgevingsvergunning aan en besteden we aandacht aan de laatste details. Als de vergunning is verleend, dan starten we met de bouw van uw villa.

Ontwerp

Geen standaard prefab woning

Doordat Livingstone het proces in eigen hand houdt, vindt er een efficiënte voorbereiding plaats en wordt de doorlooptijd van de bouw van uw huis beperkt. Dit kan doordat een gedeelte van de woning vooraf geproduceerd wordt in de fabriek. Geen standaard prefab woning, maar wel de voordelen van een prefab casco.

Huis bouwen

Bezoek ons inspiratieplein!

Op ons inspiratieplein kunt u rondlopen in een van de vier volledig ingerichte inspiratievilla’s (op ware grootte). Ook kunt u er zien uit welke bakstenen, dakpannen, binnen- en buitendeuren, trappen en nog veel meer u kunt kiezen.

Livingstone heeft als doel klanten persoonlijk te leren kennen om zo villa’s volledig naar wens te kunnen bouwen en de allerbeste klantervaring te bieden. Ervaar het zelf! Maak een afspraak op ons inspiratieplein. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

U wilt een eigen huis bouwen. Een huis dat op alle vlakken aan uw wensen voldoet. Daarvoor is het belangrijk heel veel inspiratie op te doen. Zo weet u wat er mogelijk is en neemt u op alle fronten weloverwogen beslissingen. Het inspiratieboek van Livingstone helpt u op weg.

❮ Naar nieuwsoverzicht