Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Welke specialisten heeft Livingstone in huis

Om u optimaal te kunnen helpen bij het realiseren van de villa van uw dromen heeft Livingstone verschillende specialisten in huis. In dit artikel vertellen we u er meer over.

Onze architecten

We leren u en uw woonwensen graag eerst beter kennen. Tijdens het kennismakingsgesprek met een van onze architecten vertellen we u over de mogelijkheden en vragen wij u naar uw verwachtingen.

Heeft u meerdere kavels op het oog, maar twijfelt u nog? Leg het voor aan een van onze specialisten! Zij denken graag mee zodat u de kavel koopt die het best past bij de woning die u wilt laten bouwen.

Lees ook het artikel: Kavel kopen: 7 slimme tips

Tijdens de volgende afspraak brengt onze architect of ontwerper uw toekomstige villa al schetsend tot leven. Helemaal op maat!

Onze specialisten

Kiest u voor een villa met extra duurzame oplossingen, zoals een aardwarmtepomp, tripleglas, of zonnepanelen? Dan laten we onze installatie ontwerper meedenken over het woningontwerp. Want een woning moet functioneel en duurzaam zijn, maar bovenal een fraaie uitstraling hebben!

Uw woning wordt door onze bouwkundige specialisten in 3D uitgewerkt en aan u gepresenteerd, zodat u zonder dat u er woont al in 3D kan ervaren hoe uw woning wordt. Ook verlichting wordt niet vergeten zo heeft Livingstone een eigen elektra specialist in huis die u helpt bij uw verlichtingsplan, zodat uw woning goed wordt uitgelicht.

Onze partners

Naast de specialisten die Livingstone zelf in huis heeft, werken we ook samen met kwalitatieve partners. Zo kunt u alles uit handen geven en genieten tijdens de realisatie van uw villa!

Onze kopersbegeleiders helpen u bij het maken van de keuzes voor onder andere de badkamer, keuken en tuin.

Financieel advies

Ook met het financiële plaatje van uw nieuwe woning helpen wij u graag. Onze partner Geijsel Kroon rekent erop los om uw droomhuis binnen uw budget mogelijk te kunnen maken.

Keuken en sanitair

Tijdens het ontwerp van uw woning adviseert onze partner S. Veenendaal Keukens en Bad u met betrekking tot uw keuken en sanitair. De mooiste keukens en badkamers zijn vaak een verlengstuk van de stijl van uw woning. Zij kunnen een perfect passend ontwerp maken omdat ze weten hoe uw woning is ontworpen.

Tuinontwerp

Uw woning is natuurlijk pas écht helemaal af wanneer ook de tuin er netjes bij ligt. Livingstone werkt samen met Don Hoveniers. Tijdens de ontwerpfase van uw woning schuift deze specialist graag al aan. Zo past uw tuin perfect bij het ontwerp van de villa. Nog voor de bouw van uw woning begint, gaat René Don Hoveniers samen met Livingstone om tafel om te zorgen dat uw tuin bij oplevering van de woning klaar is.

interieur

Interieurplan

Een interieur dat naadloos aansluit op uw woning? Laat u adviseren door de interieurarchitecten van Ambiance Naaldwijk. Zij maken een advies, afgestemd op uw persoonlijke smaak en wensen. Het concept kan vervolgens uiteraard ook worden uitgevoerd. Of het nu gaat om vloeren, meubels, raambekleding of wandbekleding. Alles kan!

Verlichtingsontwerp

Wilt u uw interieur naar een hoger niveau tillen? Vergeet dan de verlichting niet. Onze partner Maretti Lighting verzorgt meer dan alleen licht. Met functionele basisverlichting, accentverlichting en sfeervolle eyecatchers wordt een lichtplan opgebouwd. Alleen zo krijgt uw woning de aandacht die het verdient!

haard

Houthaard of gashaard

Terwijl het buiten koud en guur is, is het binnen heerlijk vertoeven als u de haard hoort knisperen. Droomt u al helemaal weg bij dit idee? Dan is een haard écht iets voor u. Onze specialist Van Manen haarden & kachels nodigen u uit in hun showroom. Hier vindt u altijd een model dat aansluit bij uw wensen en de stijl van uw villa.

Bouwpartners

Livingstone werkt samen met verschillende lokale bouwpartners in Nederland voor het realiseren van uw woning. Omdat we al jarenlang met hen samenwerken zijn we goed op elkaar ingespeeld. Daarom kunnen we u altijd snel van dienst zijn!

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze villa’s en alvast inspiratie opdoen? Vraag dan direct ons inspiratieboek aan of plan een afspraak in met een van onze architecten. We zijn geopend van maandag t/m zaterdag.

Op ons inspiratieplein in Breda vindt u vier volledig ingerichte inspiratievilla’s en talloze variaties in onder andere dakpannen, binnen- en buitendeuren, plafondhoogtes, zonnepanelen, trappen en nog veel meer. U bent van harte welkom!

❮ Naar nieuwsoverzicht