Inspiratie
Creatie
Realisatie
Felicitatie
Welkom thuis
Nieuws Werken bij Contact Kennis maken?
0
Vraag direct ons inspiratieboek aan!
+

René Heuvelink

Ontdek zijn drijfveren en ontwerpen

Wie is René Heuvelink?

Als kind was ik altijd aan het bouwen. Met Lego of hutten bouwen in het bos. Ik ben bij Livingstone gestart als Revit modelleur en inmiddels werkzaam als architect. Dankzij mijn ervaring als modelleur heb ik een goed beeld van alle mogelijkheden tijdens het ontwerptraject van uw woning. Als architect sta ik nu vooraan in dit proces. Ik vind het geweldig om voor alle uiteenlopende woonwensen een passend woningontwerp te creëren.

Passie

Mijn grote passie is voetbal. Nadat ik jaren buiten op het veld heb gevoetbald, speel ik tegenwoordig zaalvoetbal. Ik speel het in mijn woonplaats, maar ben ook onderdeel van het Livingstone zaalvoetbalteam. Een leuke combinatie van sport, ontspanning en mijn collega’s beter leren kennen.

Inspiratie

De manier waarop architect Bjarke Ingels zijn projecten benaderd en presenteert, spreekt mij enorm aan. Hij doet dit op een unieke en originele wijze. Dit inspireert mij om ook op deze manier te werk te gaan bij onze opdrachtgevers.

Meer over René Heuvelink

Ik houd van reizen en dan vooral van het maken van stedentrips. Het is inspirerend om nieuwe plaatsen en dus ook nieuwe invalshoeken te ontdekken. Mijn favoriete steden zijn Rome en Valencia.
Bekijk de ontwerpen van René Heuvelink

Selecteer een type woning 0
Schuurwoning
Kangoeroewoning
Notariswoning
Herenhuis
Jaren 30 woning
Bungalow
Boerderijwoning
Prefab Woning
Cataloguswoning
Duurzame woning
Levensloopbestendige woning