Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Zomersluiting We zijn er even tussenuit van 29-7 tot 12-8. Na de vakantie zijn wij weer graag tot uw dienst!
Inspiratie
Architecten
Werkwijze
Woningstijlen
Woonthema's
Nieuws
Contact

Op zoek naar woninginspiratie?

Vraag ons inspiratieboek aan

Vraag inspiratieboek aan

Sluit venster

Richard Martens

Ontdek zijn drijfveren en ontwerpen

Wie is Richard Martens?

Ik ben al 20 jaar werkzaam als architect. In mijn tienerjaren hebben mijn ouders een eigen huis gebouwd. Vanaf dat moment was mijn interesse in het zelf creëren geboren. Na de middelbare school was de keuze voor de richting Bouwkunde op de TU Eindhoven dan ook snel gemaakt!

Stel een vraag aan Richard Martens Maak een afspraak met Richard Martens
Passie

Mijn oldtimer is mijn passie. Voor mij is deze auto het symbool van samen genieten en rustig ontdekken. Je komt op bijzondere plaatsen en ziet het landschap op een andere manier aan je voorbij komen. Een mooie, trage manier van onthaasten.

Inspiratie

Ik ben graag actief bezig: hardlopen en skiën zijn favoriete bezigheden. Daarnaast houd ik van lekker eten. Ik kook graag zelf, maar laat me ook graag verrassen tijdens een etentje in een goed restaurant. Daarnaast ga ik regelmatig naar de film. Dit ervaar ik altijd als een mooie reis maken vanuit een stoel.

Meer over Richard Martens

Hardlopen is een inspiratiebron voor mij. Het is een fijne manier om mijn hoofd leeg te maken en tot nieuwe inzichten te komen. Daarnaast laat ik me inspireren door kunst en musea. In een museum kun je nieuwe dingen beleven en jezelf openstellen voor andere invloeden.
Bekijk de ontwerpen van Richard Martens